Posted on

Deventer krijgt een “KIKA-FIETS”

Er zijn in Deventer 2 teams die zich inzetten voor KIKA. De “Deventer lopers” en “team Deventer ”. De ‘Deventer lopers’ gaan 3 dagen, 19, 20 en 21 mei deelnemen aan de Den Helder-Maastrichtloop. Een estafetteloop die begint op vrijdagnacht in Den Helder en eindigt, na 420 km, op zondagmiddag in Maastricht. Ondertussen is “team Deventer“ nog aan het trainen voor de “Run for Kika Estafette”. Zij lopen ook in 3 dagen, op 1, 2 en 3 september de afstand van 290 km, van Groningen naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Ook bedoeld om geld op te halen voor Kika.

Omdat bij elke estafetterun een hardloper begeleid wordt door een fietser, kwamen de beide organisaties op het idee om samen een mooie kikafiets te laten maken om het belang van Kika nog duidelijker te maken. Nu is het zo dat Cambio zich bereid vond om voor Kika een mooie fiets te maken. Cambio heeft namelijk een fietsenwerkplaats aan de Diepenveenseweg. Daar kunt u terecht voor reparaties of een opgeknapte, tweedehands fiets. Maar u vindt er ook een bijzondere soort fiets: de Recycle, die hier helemaal wordt opgebouwd uit tweedehands en nieuwe onderdelen.

Ruud Odijk en Age Bos zijn dan ook zeer blij met deze mooie Kika fiets en het initiatief van Cambio. Deze fiets zal dit jaar nog zo’n 800 km gaan afleggen en Kika mooi op de voorgrond zetten. Wat er na september met de fiets gebeurt? Deze wordt geveild en een ieder kan een mooi bod op deze fiets gaan doen. De opbrengst gaat dan ook weer naar Kika.

Meer weten? Neem gerust contact op met de verschillende organisaties. Want ze zijn nog steeds op zoek naar sponsoring en “ team Deventer” zoekt nog hardlopers.

http://verhipmijnfiets.nl , http://www.deventerlopers.nl , http://kika.vlastra.eu